Stan na dan Podgorica – Smjestaj za rentiranje u novoj zgradi

Apartman Wish je lociran na najatraktivnoj lokaciji u Podgorici blizu Milenijum mosta. Ovaj renta apartman je u novoj luks zgradi udaljena 10-ak minuta hoda od centra grada. Stan je na drugom spratu od ukupno šest i ima pogled na rijeku Moraču. Ova moderna zgrada posjeduje protiv požarni sistem, panična i senzorska svijetla, moderan lift, interfon, elektronski ključ za ulazak u zgradu.

Struktura: Dnevni boravak, otvorena kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, 2 Francuska balkona, hol.

Posjeduje: Francuski lezaj sa Dormeo prostirkom, Wi-Fi internet, flat screen kablovsku TV, klima uredjaj, podno grijanje, sigurnosna vrata. Kuhinja je opremljena sa bijelom tehnikom i cijelim posudjem. Stan sadrži i sitnice poput (pegle i daske za peglanje, fen za kosu, električni čajnik, peškire, šampon, kupku). Parking iza zgrade je besplatan. Podzemna garaža je sa liftom i veoma je bezbjedna, ima video nadzor, senzorsku rampu i kapiju. Garažu je potrebno unaprijed rezervisati.

U samom okruženju zgrade nalazi se Supermaket Voli, Pizzerija Me Gusta, Bistro Bahus, Rent a car, bolnica, razne radnje. U blizini zgrade ima više cafe barova i restorana, marketi, Tržni Centar Palada, saloni za uljepšavanje, teretane.

Osim ovog smještaja mi imamo i druge Stanove Na Dan u istom objektu i ulici . Osim renta stanova u ponudi imamo više drugih nekretnina u Podgorici koje se mogu iznajmiti kratkoročno ili dugoročno.

Lokacija: Preko Morače, Momišići
Adresa: Serdara Jola Piletića 22, zgrada Carina, Podgorica
Tip: Studio apartman
Površina: 35 m2