Stan na dan u Podgorici u luksuznoj zgradi na obali Morace

Apartman Vezir se nalazi na najljepšoj lokaciji Preko Morače tj Momišićima u najluksuznijoj zgradi Vezir u Podgorici. Zgrada je na samoj obali rijeke Morače koja ima 7 spratova i na par koraka je od centra grada. Posjeduje savremen protiv požarni sistem, panična i senzorska svijetla, moderan lift, elektronski ključ za ulazak u zgradu…

Struktura: Dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo i balkon sa otvorenim pogledom.

Sadrži: Wi-Fi internet, flat screen TV, kablovsku TV, split sistem klima uredjaj, veš mašinu, mašinu za sudje. Posjeduje besplatan parking iza zgrade i veoma bezbjednu podzemnu garažu sa video nadzorom. Apartman posjeduje još mnogo toga kako bi Vaš smještaj bio što ugodniji.

U samom okruženju zgrade se nalazi više caffee barova, restorana, pizzerija, Supermaket Voli, Tržni Centar Palada, marketi otvoreni 24h, saloni za uljepšavanje, teretane-fitness, ambulante, apoteke, Ekonomski i Pravni fakultet, škola za strane jezike, Momišićka plaža.

U ponudi imamo više drugih stanova i apartmana u ovoj zgradi i 100 metara od zgrade u istoj ulici. Takodje imamo nekretnine i u drugim djelovima grada Preko Morače, Centru itd koji se mogu iznajmiti kratkoročno i dugoročno.

Lokacija: Preko Morače, Momišići
Adresa: Serdara Jola Piletića, Zgrada Vezir, Podgorica
Tip: Jednosoban apartman
Površina: 50 m2

4 stars