Kratkorocno iznajmljivanje renta apartmana na dan u Podgorici

Apartman Prime nalazi se na najljepšoj lokaciji Preko Morače tj Momišićima u najluksuznijoj zgradi Vezir u Podgorici. Ovo je savršen apartman koji će ispuniti sva vaša očekivanja! Zgrada je na samoj obali rijeke Morače koja ima 7 spratova i na par koraka je od centra grada. Posjeduje savremen protiv požarni sistem, panična i senzorska svijetla, moderan lift, elektronski ključ za ulazak u zgradu.

StrukturaDnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo i balkon sa otvorenim pogledom.

Dnevni boravak kao i ostatak stana sadrži Wi-Fi internet, kablovsku TV, flat scren TV, klimu, ležaj na otvaranje. Spavaća soba je opremljena sa udobnim francuskim ležajem, ugradnim plakarom, noćnim ormarićima i klima uredjajem. Kuhinja je u potpunosti opremljena i posjeduje mašinu za sudje, veliki frizider, šporet sa rernom. Komforno kupatilo sa veš mašinom i modernom staklenom tuš kabinom. U krugu zgrade postoji besplatan parking, a možete iznajmiti veoma bezbjednu podzemnu garažu. Ovaj renta stan posjeduje još mnogo više od navedenog, kako bi Vaš smještaj bio što komforniji.

U samom okruženju zgrade ima više cafe barova, restorana i pizzerija. Supermaket Voli i market koji je otvoren 24h su udaljeni od zgrade na svega 100 metara. U blizini zgrade je Tržni Centar Palada, frizerski saloni, teretane, Ekonomski i Pravni fakultet, Milenijum most.
U ponudi imamo više drugih stanova i apartmana u ovoj zgradi i 150 metara od zgrade u istoj ulici, u luksuznoj zgradi. Imamo i druge nekretnine u Podgorici koje se mogu iznajmiti kao Stan Na Dan, kratkoročno i dugoročno.

Lokacija: Preko Morače – Momišići Obala Morače
Adresa: Serdara Jola Piletića, Zgrada Vezir, Podgorica
Tip: Jednosoban apartman
Površina: 50 m2

4 stars