Iznajmljivanje stana na duzi period

Apartman Green je smješten na atraktivnoj lokaciji Preko Morače u novoj luksuznoj zgradi na obali Morače. Ovaj privatni smještaj može da primi 2-4 osobe, na prvom je spratu od ukupno 6.

Struktura: Dnevni boravak, otvorena kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, hol, garaža.

Posjeduje: Wi-Fi internet, kablovsku TV, francuski lezaj, klima uredjaj, podno grijanje, flat screen TV, sigurnosna vrata. Tu su i sitnice (fen za kosu, električni čajnik, pegla, daska za peglanje, peškiri, šampon, kupka). Parking iza zgrade je besplatan. Garaža sa liftom koji vodi do apartmana, veoma bezbjedna sa video nadzorom, senzorskom rampom i kapijom.

Zgrada je nevjerovatno uredna i održava se kako iznutra tako i oko nje gdje ima puno zelenila. Posjeduje moderan lift sa muzikom, elektronski ključ za ulazak u zgradu, protiv požarni sistem, panična i senzorska svijetla, interfon.

U okruženju zgrade nalaze se cafe barovi, restorani, pizzerija Me Gusta i Sicilija. 100 metara od zgrade je Supermaket Voli, a odmah do Bistro Bahus. U istoj ulici je i Tržni Centar Palada, market otvoren 24h, saloni za uljepšavanje, teretane. Osim ovog apartmana mi imamo i druge u istoj zgradi i drugum zgradama uz rijeku Moraču koji se mogu iznajmiti kao renta stan ili stan na dan. U ponudi imamo i nekretnine za dugoročno iznajmljivanje.

Lokacija: Preko Morače, Momišići
Adresa: Serdara Jola Piletića 22, zgrada Carina, Podgorica
Površina: 35 m2
Tip: Studio apartman