Loading...
O nama 2018-11-09T12:14:44+00:00

Naša agencija za nekretnine se nalazi u Podgorici i specijalizovana je za posredovanje pri izdavanju nekretnina posebno stanova i apartmana na kraći ili duži period u Podgorici. Najviše stanova za iznajmljivanje imamo Preko Morače, Momišićima i u strogom centru grada. Takodje posredujemo pri prodaji nekretnina.

Renta stan ili stan na dan u Podgorici je neprikosnoveni vid smještaja za boravke od jednog ili više dana ili čak nedjelja, jer što duže boravite u našim apartmanima cijena je znatno niža. Nijedna druga vrsta smještaja nije isplativa kao apartmani kada su u pitanju dva gosta ili više, jer je cijena apartmana samo malo veća za veći broj gostiju. Takodje check in i check out vremena su fleksibilnija nego u Hotel.

Svi naši apartmani su u potpunosti opremljeni i posjeduju brzi Wi-Fi internet, kablovsku TV, inverter klima uredjaje, podno grijanje, LED TV, DVD player, opremljenu kuhinju, veš mašinu, sigurnosna vrata, interfon, besplatan parking… Garažu sa liftom koji vodi do apartmana, veoma bezbjedna sa video nadzorom, senzorskom rampom i kapijom.
Napomena! Garaža se mora unaprijed rezervisati.

U ponudi imamo više kompletno opremljenih apartmana, stanova, garsonjera i drugih nekretnina koje se mogu iznajmiti na dan, dva, mjesec ili duži vremenski period.