Loading...
Apartman Dream 2019-01-11T01:21:12+00:00

Lokacija: Preko Morače, Momišići
Adresa: Serdara Jola Piletića 22, Zgrada Carina, Podgorica
Tip: Studio apartman
Površina: 35 m2
Orjentacija: Jug
Sprat: 3

Moderan apartman Dream je smješten na najljepšoj lokaciji u Podgorici u novoj luksuznoj zgradi Carina na obali rijeke Morače. Zgrada je besprekorno uredna i čista i posjeduje savremen bezbjednosni protiv požarni sistem, panična i senzorska svijetla, moderan lift, elektronski ključ za ulazak u zgradu. Stan je na par koraka od centra grada na 3 spratu od ukupno 6.
Struktura: Dnevni boravak, otvorena kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, hol i 2 Francuska balkona sa pogledom na rijeku Moraču.

Dnevni boravak posjeduje ležaj sa Dormeo prostirkom za maksimalnu udobnost, flat screen TV, brzi Wi-Fi internet, kablovsku TV, inverter klima uredjaj. Kuhinja sadrži veliki frižider, šporet sa rernom, podno grijanje. Kupatilo sadrži tuš kabinu, veš mašinu, podno grijanje. Stan ima sigurnosna vrata, interfon. Takodje vrijedi pomenuti da sadrži i sitnice poput (fena za kosu, električni čajnik, DVD player, peglu i dasku za peglanje, peškire, šampon, kupku, besplatan parking iza zgrade). Garažu sa liftom koji vodi do apartmana, veoma bezbjedna sa video nadzorom, senzorskom rampom i kapijom. Napomena! Garaža se mora unaprijed rezervisati.
U okruženju zgrade se nalazi više caffee barova, restorana, pizzerija, Supermaket Voli, Tržni Centar Palada, marketi otvoreni 24h, saloni za uljepšavanje, teretane.
U ovom apartmanu su snimljene nekoliko reklama, a jedna od poznatih je reklama za “Projekat 1000+ stanova”.

Osim ovog apartmana mi imamo i druge u istoj zgradi, kao i više drugih stanova i apartmana na najboljim lokacijama u Podgorici kao što su Centar i Preko Morače koji se mogu iznajmiti kratkoročno ili dugoročno.