Loading...
Apartman Dream 2019-03-12T00:22:06+00:00

Moderan apartman Dream je smješten na najljepšoj lokaciji u Podgorici u novoj luksuznoj zgradi Carina u blizini centra grada. Stan je na 3 spratu od ukupno 6, južno orjentisan. Zgrada je besprekorno uredna i posjeduje protiv požarni sistem, panična i senzorska svijetla, moderan lift, elektronski ključ od vrata.

Struktura: Dnevni boravak, otvorena kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, hol i 2 Francuska balkona sa pogledom na rijeku Moraču.

Dnevni boravak posjeduje udoban ležaj sa Dormeo prostirkom, flat screen TV, brzi Wi-Fi internet, kablovsku TV, klima uredjaj. Kuhinja sadrži veliki frižider, šporet sa rernom, podno grijanje. Kupatilo sadrži tuš kabinu, veš mašinu, podno grijanje. Stan ima sigurnosna vrata, interfon. Gostima su na raspolaganju i sitnice poput (fena za kosu, električni čajnik, pegla, daska za peglanje, peškiri, posteljina). Besplatan parking je iza zgrade.  Garaža je sa liftom koji vodi do apartmana, veoma bezbjedna sa video nadzorom, senzorskom rampom i kapijom. Napomena! Garaža se mora unaprijed rezervisati.
U okruženju zgrade nalaze se restorani, cafe barovi, pizzerije, Tržni Centar Palada, saloni za uljepšavanje, teretane. Supermaket VOLI je odmah pored zgrade koji radi do 22h, a market LIDA je otvoren 24h 365 dana u godini.
U ovom apartmanu su snimane razne reklame, a jedna od poznatih je reklama za “Projekat 1000+ stanova”.

U ovoj zgradi kao i u zgradi VEZIR koja je u istoj ulici imamo i druge apartmane na dan. Osim renta stanova na dan u ponudi imamo i nekretnine za kratkoročno i dugoročno rentiranje Preko Morače i Momišićima.

Lokacija: Preko Morače, Momišići
Adresa: Serdara Jola Piletića 22, Zgrada Carina, Podgorica
Tip: Studio apartman
Površina: 35 m2